720 ثبت نام بدون آزمون در مقطع کاردانی پیوسته
ثبت نام بدون آزمون در مقطع کاردانی پیوسته

موسسه آموزش عالی هدف ساری

با بیش از ۱3 سال فعالیت آموزشی در عرصه آموزش عالی کشور و کسب رتبه سطح یک کشوری از طریق ثبت نام در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور

در مقطع کاردانی پیوسته ( بدون آزمون )

در رشته های زیر دانشجو می پذیرد.

نام رشته

کد رشته محل

نام رشته

کد رشته محل

الكتروتكنيک - تأسيسات الكتريكي

حسابداري بازرگاني- حسابداري

الكتروتكنيک - برق صنعتي

1912

تربيت بدني-تربيت بدني

الكترونيک - الكترونيک عمومي

صنايع فلزي -جوشکاري

کامپيوتر -نرم افزار کامپيوتر

امور اداري

نقشه کشي معماري-معماري

تسـهیـلات ویژه

1. براي دانشجویان برتر علمی ( در هر مقطع و رشته تحصيلي) و نیز نفرات برتر مسابقات علمي،فرهنگي، هنري و ورزشي، ۱۰ الی ۳۰ درصد تخفيف شهريه ثابت در نظر گرفته مي شود.
  2. فرزندان شهداء ، آزادگان و جانبازان بالای ۲۵%  با ارائه تاییدیه از بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ساری  از۱۰۰% تخفیف شهریه برخودار خواهند شد.
  3. ارائه تسهیلات وام شهریه صندوق رفاه به دانشجویان متقاضی .
  4. بهره مندی  دانشجویان از مشاورین تحصیلی، روانشناختی، بهداشتی و پزشکی مجرب بصورت رایگان
  5. سرویس ایاب و ذهاب ، امکانات ورزشی رایگان وغذای ناهار با نرخ مصوب مناسب برای دانشجویان مهیا می باشد.
  6. خوابگاه خودگردان برای  اسکان دانشجویان  دختر و پسر در داخل شهر ساری مهیا می باشد.
  • داوطلبان از تاریخ 6 خردادماه جاری می توانند با مراجعه حضوری یا مراجعه به سایت موسسه یا از طریق سامانه سازمان سنجش اقدام به ثبت نام نمایند.

آدرس : ساری ، بلوار فرح‌آباد ، کیلومتر ۵ ، کد پستی ۱۳۹۱۹-۴۸۱۶۱ ، مؤسسه آموزش عالی هدف

شماره تماس:  011-33033971-3 (شماره های داخلی در بخش دفترچه تلفن وب سایت موجود است.)

»»  سایت موسسه:         www.hadaf.ac.ir

»»  ایمیل مؤسسه:          info@hadaf.ac.ir